Δευτέρα Αύγουστος 19 , 2019

Παιδικό χωριό SOS Βάρης

Την Κυριακή 29-5-2011 είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στο «Παιδικό χωριό SOS Βάρης», στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την Aegean Airlines, προκειμένου να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους.

19

 

Κατά την άφιξή μας  ο Διευθυντής του «χωριού», κ. Παπαδάκης Πέτρος, μας ξενάγησε στους χώρους και τα σπίτια, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με τα παιδιά. Πρόκειται για παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από το φυσικό και οικογενειακό τους περιβάλλον και μέσω του «χωριού» απόκτησαν μόνιμο σπίτι.

Διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι το σημαντικό έργο αλλά και την αγάπη που προσφέρουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στο «χωριό» στα 54 παιδιά που διαμένουν εκεί. Φροντίζουν για την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική ένταξή τους, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους να ολοκληρώσουν την σχολική εκπαίδευση στα σχολεία της περιοχής.

Εμείς, οι «Γλάροι Αιγαίου», θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στους εργαζόμενους του «Χωριού SOS» για τη διαρκή προσφορά τους όσο και στην Aegean Airlines για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και για την συνεχή στήριξη των παιδικών χωριών SOS. Συγχαρητήρια γιατί δίνουν την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να βρουν την ζεστασιά μιας οικογένειας.

 

Από τους «Γλάρους Αιγαίου»

      Σοφία Κασοτάκη

 

 

                                                                            

 

 

123456789101112131415