Δευτέρα Αύγουστος 19 , 2019

Οι Γλάροι Αιγαίου στο Χριστοδούλειο ίδρυμα 20-06-2011

1

Χαιρετώ τα "γλαράκια" όλου του κόσμου..
Λέω όλου του κόσμου, γιατί υπάρχουν τα φανερά, εμείς δηλαδή, τα κρυφά αυτά που δεν τα έχουμε δει ακόμη και εκείνα που ακόμη δεν έχουν δει τα φτερά τους…
Τα γνωστά "γλαράκια" λοιπόν, βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στο Χριστοδούλειο ίδρυμα, τι να κάνουμε, μας είχαν λείψει οι γλυκές φατσούλες με τις τόσες ερωτήσεις, τα αστεία πειράγματα και φυσικά τη μεγάλη αγκαλιά..

 

Οι Γλάροι Αιγαίου έχουν συνδεθεί αρκετά με αυτόν τον Φάρο Αγάπης και κάθε φορά βρίσκουν αφορμές.. και τον επισκέπτονται.
Είχαμε συλλέξει κάποια δωράκια, αλλά όπως το συνηθίζουμε θέλαμε έναν διάσημο να τα μοιράσει..
Επιλέξαμε το πιο γελαστό παιδί της τηλεόρασης για αυτόν τον σκοπό.. και όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια και στην επαφή του με τα παιδιά ίσως και το πιο ευαίσθητο.
Σάββας Πούμπουρας, ο έξυπνος και όμορφος παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «πλάκα κάνεις» δέχτηκε την πρόταση μας, με ένα μόνο τηλεφώνημα.
Τόσο απλά.. ούτε μάνατζερ ανάμεσά μας, ούτε Γραμματείς και Φαρισαίοι.. ούτε τίποτα..
Το ραντεβού μας ήταν για τις εφτά, συνεπής στο ραντεβού του και με γλυκά στο χέρι ήταν εκεί και μας περίμενε…
Χαιρετηθήκαμε, συστηθήκαμε και μπήκαμε.. τα κοριτσάκια ενθουσιάστηκαν, του μιλούσαν συνεχώς και τον ρωτούσαν για την εκπομπή..( πλάκα, πλάκα δεν είχαν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο..)


Το απόγευμά μας ήταν πραγματικά ένα ξεχωριστό δειλινό… η Γωγώ (φίλη δημοσιογράφος από το Αλτερ) μαζί με τον Σάββα μοίραζε τα δώρα, ο Σταύρος Νικολαίδης (μας είχε τιμήσει με την παρουσία του τα Χριστούγεννα) έχει γίνει πια και εκείνος "γλάρος" και ήταν εκεί... (μεγάλη αγάπη με το παπί... θα το ερευνήσουμε.), ο Λευτέρης με τη γνωστή του αισιοδοξία και την καλοσύνη συζητούσε παρέα με τον Αλέξανδρο και τα μεγαλύτερα κορίτσια του ιδρύματος, η ψυχή των γλάρων ο Παύλος συνεχώς με τη φωτογραφική του να μη χάνει στιγμιότυπο και εγώ να κοιτάω αν όλα τα παιδάκια πήραν και από κάτι.. όλοι δηλαδή μέσα στην τρέλα..
Από τις φωτό καταλαβαίνεται ότι τα highlights ήταν η ξενάγηση του Σάββα στα δωμάτια και η γνωριμία του με το παπί του ιδρύματος..
Για μια ακόμη φορά θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε το Χριστοδούλειο ίδρυμα για την φιλοξενία και την ανοιχτή αγκαλιά του.
Κάθε φορά που πάμε θέλουμε να δώσουμε αγάπη αλλά τελικά παίρνουμε πολύ περισσότερη


        ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟY


  Από τους "Γλάρους Αιγαίου"
           Λία Λάππα

 

 

234

5146

81311

10127

151617